با تلاش یک شرکت دانشبنیان؛
دستاورد| پاسخ به نیاز صنایع کشور با تولید پوششهای حرارتی
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، شرکت پارس پلاسما پوشش با بهرهگیری از متخصصان خبره ایرانی به حوزه تولید پوشش های حرارتی ورود کرد. این شرکت با ارائه خدمات مختلف به صنایع کشور توانست جایگاه خود را در بازار تضمین کند. این دانش بنیان صنعتی نماینده انحصاری شرکت جی تی وی آلمان در خاور میانه برای فروش ماشینآلات، تجهیزات و مواد مصرفی است. شرکت جی تی وی از پیشگامان صنعت سیستم های پوشش دهی حرارتی است که به صورت بیناللملی به تولید و توسعه این گونه ماشینآلات مشغول به فعالیت است.
رضا سلطانی مدیر عامل این شرکت دانشبنیان، درباره فعالیتهای این مجموعه دانشبنیان گفت: شرکت پارس پلاسما پوشش با مرکز فناوری پوششهای پیشرفته در کانادا و شرکت جی تی وی (در آلمان) در زمینه تحقیقات و کاربرد پوششهای حرارتی برای مشتریان خود همکاری نزدیک دارد و کلیه امکانات شرکت های مذکور برای انجام پروژه های تحقیقاتی و صنعتی در دسترس پارس پلاسما است. این شرکت با دانش فنی و تجارب خود در کنار پشتبانی فنی شرکت جی تی وی و تجهیزات مدرن و متعدد مرکز فناوریهای پوشش های پیشرفته، از معدود شرکت های موجود در منطقه است که قادر به پاسخگویی به نیاز پوشش های حرارتی صنایع کشور است. هدف این شرکت، ارائه خدمات مناسب به صنایع در مواردی همچون خوردگی در دمای بالا، سایش در شرایط سخت و همچنین پوششهای سرامیکی برای حفاظت در دماهای بسیار بالا و یا عایق سازی الکتریکی قطعات توسط این پوشش های سرامیکی است.
سلطانی، درباره ارزبری این شرکت دانشبنیان بیان کرد: یکی از قراردادهای ما با فولاد مبارکه اصفهان در زمینه پوشش دهی و تعمیر قالبهای مسی تولید اسلب فولاد به روش ریخته گری است.
وی ادامه داد: این کار اجازه استفاده مجدد از هر قالب را به تعداد 3 بار افزایش می دهد که هزینه خرید قالب نو از خارج کشور را کاهش میدهد. هزینه خرید هر یک از این قالب ها چندین هزار یورو است و شرکت ما در سال حدود 100 دست از این قالبها را پوشش دهی می کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان درباره تعداد نیروی انسانی متخصص شاغل در این مجموعه عنوان کرد: با توجه به اینکه همه سیستم های ما اتوماتیک و باتیک هستند تنها 10 کارمند داریم که به صنایع خدمت رسانی می کنند.
بنا به گفته سلطانی، این شرکت از تسهیلات مالی صندوق نوآوری و شکوفایی و معافیت های گمرکی معاوت علمی و فناوری ریاست جمهوری استفاده کرده است.
این فعال دانش بنیانی با اشاره به نوع فعالیت های این شرکت، میگوید: با توجه به این که فعالیت های ما ماهیتی خدماتی کارگاهی دارد چندان به صادرات خدماتمان فکر نکرده ایم.
#11
Send to friends